RSS Concert info (NL)

 • TivoliVredenburg stopt met cowboyfeestjes voor kinderen February 23, 2018
  Poppodium TivoliVredenburg organiseert geen themafeesten voor kinderen meer met cowboys en indianen. Dat is besloten na kritiek van activisten die vinden dat zo'n thema racistisch is.
 • Concerten D'Angelo in Paradiso uitgesteld February 23, 2018
  Volgende maand zou D'Angelo concerten geven in Paradiso, op 11 en 12 maart. Deze concerten gaan echter vooralsnog niet door. Wat de exacte reden is, is niet bekend.
 • Trix en Melkweg voor 5 Seconds of Summer February 23, 2018
  De Australische pop/rock band 5 Seconds of Summer komt naar Europa toe voor een concerttour. Nederland en België worden niet overgeslagen. Op 23 maart komen ze eerst naar Trix in Antwerpen toe om drie dagen later (26 maart) in de Amsterdamse Melkweg te komen spelen. […]
 • In This Moment naar Melkweg en 013 February 23, 2018
  Er stonden al wat festivalshows in de agenda voor metalband In This Moment. Onder andere Download Festival, Graspop Metal Meeting en Hellfest krijgen bezoek van de Amerikaanse band.
 • Wolfmother komende zomer voor twee concerten naar Nederland February 23, 2018
  Afgelopen zomer was de Australische rockband Wolfmother al een aantal keer te zien in Nederland. Naast op Zwarte Cross was de band te zien in Paard, Paradiso en het Patronaat.
 • Xavier Rudd met 'Storm Boy'-tour naar AFAS Live en Ancienne Belgique February 23, 2018
  De Australische singer-songwriter Xavier Rudd komt weer eens onze kant op. Vorig jaar stond hij nog in TivoliVredenburg en naar De Oosterpoort, komend jaar is hij te bewonderen in de Amsterdamse AFAS Live (20 september) en Ancienne Belgique te Brussel (22 september).
 • TivoliVredenburg verwelkomt Janis Ian February 22, 2018
  Nadat ze als tiener doorbrak in de Amerikaanse folkscene van de jaren ‘60 schreef Janis Ian in de jaren ‘70 haar bekendste nummers ‘At Seventeen’, ‘The Other Side of the Sun’ en ‘Fly Too High’. Haar songs leve
 • Bonnie Raitt eind juli ook naar 013 February 22, 2018
  Naast het concert in de Rivierenhof zal Bonnie Raitt op donderdag 26 juli ook in 013 optreden. De countryzangeres en singer-songwriter is wereldberoemd, mede dankzij het meeslepende nummer I Can't Make You Love Me.
 • Dit weekend in de voorverkoop: o.a. Flogging Molly, Haim, Pinkpop en Vance Joy February 22, 2018
  Omdat we ons kunnen voorstellen dat je wel eens wat mist, maken wij wekelijks een overzicht van de shows en festivals die in de voorverkoop gaan. Op Podiuminfo onder het menu kan je zo'n overzicht op elk gewenst moment van de week bekijken. […]
 • Winnen: 2x2 kaarten voor HAEVN in Hedon February 22, 2018
  Er zijn maar weinig bands die uiteindelijk de stap kunnen maken naar een groot publiek, HAEVN heeft dit gedaan terwijl zij nog geen debuutalbum hebben uitgebracht.

WAMM pages

Powered by charles consult

This website was developed and designed by charles consult through CCWW webdesign - for Wide Area Music Management. Making it happen.