RSS Concert info (NL)

 • Show Run The Jewels van AFAS Live naar TivoliVredenburg October 16, 2017
  Het concert van de Amerikaanse hiphop groep Run The Jewels en support act Danny Brown zou op 7 november in AFAS Live plaatsvinden maar is verplaatst naar Tivolivredenburg in Utrecht.
 • Vitalic met nieuwe tour naar TivoliVredenburg October 16, 2017
  De Franse producer Vitalic is terug met een nieuw album en een nieuwe tour waarmee hij Nederland niet overslaat. Zaterdag 24 februari staat hij in TivoliVredenburg.
 • The Dirty Daddies naar AFAS Live October 16, 2017
  Het zal hun grootste show tot nu toe zijn. Feest-/coverband The Dirty Daddies staan op zaterdag 6 oktober 2018 in AFAS Live in Amsterdam. Het concert in AFAS Live zal ter ere zijn van het zes jarig bestaan van de band. […]
 • Twee shows voor D'Angelo in Paradiso October 16, 2017
  De soul/funk-artiest D'Angelo komt in maart naar Amsterdam voor niet een, maar twee shows in Paradiso! Op zondag 11 en maandag 12 maart staat de artiest op het podium.
 • Viertal shows voor Yungblud in januari October 16, 2017
  De Engelse band Yungblud stond afgelopen zomer nog op festivals als Metropolis en Lowlands. Vandaag werd bekend dat de act in januari terugkeert voor een viertal shows in o.
 • Extra concert Elbow in AFAS Live October 16, 2017
  Zojuist is er een extra concert van de Engelse band Elbow aangekondigd. De band met frontman staat al op 26 februari in AFAS Live in Amsterdam en op 27 februari in de Lotto Arena.
 • Extra concert van Dropkick Murphys en Flogging Molly in Afas Live October 14, 2017
  Het concert van Dropkick Murphys en Flogging Molly op 10 februari in Afas Live was zo snel uitverkocht dat er besloten is tot een extra show. Ook op zondag 18 februari zal de Afas Live in het teken staan van de vrolijke folkpunk van de bands.
 • Youtube-recordbreker Luis Fonsi naar AFAS Live October 13, 2017
  De naam Luis Fonsi doet niet meteen een belletje rinkelen, maar de titel 'Despacito' klinkt al een stuk bekender. Deze wereld- en zomerhit is op Youtube al meer dan 3,5 miljard keer bekeken en is daarmee ook het meest bekeken filmpje op de site.
 • Fleddy Melculy op flinke clubtour door Nederland en België October 13, 2017
  De Belgische metalcore band (met humor) Fleddy Melculy gaat volgend jaar met hun nieuwe dubbel album genaamd De Kerk Van Melculy op tour met shows door heel Nederland en België.
 • Zangeres Maan breidt AM/PM tour uit met zeven shows October 13, 2017
  Vorig jaar won ze nog The Voice of Holland, inmiddels is de 20-jarige zangeres Maan niet meer weg te denken van het podium en van tv. Zo is ze een van de deelnemers van het programma 'Beste zangers van Nederland' (gepresenteerd door Jan Smit).

WAMM pages

Powered by charles consult

This website was developed and designed by charles consult through CCWW webdesign - for Wide Area Music Management. Making it happen.